A 4iG nem véletlenül választotta stratégiai biztonsági technológiai partnerének a WatchGuardot. A gyártó és termékei számos független szakmai díjat zsebeltek be az elmúlt hónapok során. A díjazottak között szerepelnek a portfolió alapját képező szolgáltatások (a Total Security UTM védelmi képességek), új hardverek (T35, M270) és új felhőszolgáltatásokat egyaránt (Authpoint MFA és WiFi Cloud).

/A 4iG a WatchGuard termékújdonságait önmagában is értékesíti, valamint Határvédelem menedzselt szolgáltatásunkba fokozatosan integrálva is elérhetőek./

A WatchGuard megoldásai hónapról hónapra egyre több nemzetközi díjat gyűjtöttek be, így az elmúlt hónapok során is. Az amerikai biztonsági és hálózati gyártó nyerte el 2018-ban az Év Biztonsági Gyártója elismerést a Channelnomics IT üzleti szakmai magazintól, független szakmai zsűri bevonásával. Ezen felül kiemelt ajánlással látta el a szolgáltatási 0csomagunkban kínált Total Security Suite komplex védelmi képességeket. Érdekesség, hogy a ChannelNomics díjazottak között olyan gyártók is szerepelnek mint a Cisco, a FireEye, az AlienVault vagy az Aruba

A Total Security Suite védelmi csomag nem csak egy díjjal büszkélkedhet 2018 őszén, hiszen az IT szolgáltatások világában elismert angol Managed Services & Hosting díjazottja is lett a leginnovatívabb biztonsági menedzselt szolgáltatások kategóriájában.

A védelmi szoftver-szolgáltatások mellett a WatchGuard hardvereszközök is felállhattak a pódium csúcsára idén. Önmagában egy jó biztonsági védelmi kód kevés lehet megfelelő vas nélkül! A díjazott eszköz a kis és középvállalati szektornak szánt T35 Firebox volt, amely a tizedik Golden Bridge Awardson nyert a kiemelkedő ár-érték arányai, a védelmi képességeivel és az (opcionális) integrált Wi-Fi szolgáltatással. Ezen a gálán díjazva lett még a Veritas NetBackup rendszere is, a vonatkozó kategóriában.

A FireBox eszköz platform nagyobb testvére, az M sorozat idén megjelenő legújabb tagja, az M270 jat nyert a Cyber Defense Global Award-on. A díjat ez a neves, független szakmai magazin gondozza. Emellett értékelték a WatchGuard új MFA szolgáltatását a WG Authpoint-ot is. Ez egy felhőből elérhető többfaktoros azonosítási megoldás, amelyet mobilos alkalmazással oldott meg az amerikai vállalat. Célja a még biztonságosabb hozzáférési lehetőség földi és felhős (akár hibrid) rendszerekhez, a felhasználói azonosítás kiemelt védelmével. Az applikáció elérhető mind Android mind iOS készülékre

A WatchGuard Wi-Fi Cloud rendszere is elismerést nyert a mobilbiztonság kategóriában a CyberSecurity Breakthrough Awards részeként. Itt többek között díjat kapott a Check Point, az AlienVault, a Vectra, a McAfee és a Blackberry is.

A WatchGuard WiFi megoldásának kiemelkedő képességei:

  • automatizált vezetéknélküli behatolás elleni védelmi mechanizmus
  • Menedzselt WiFi platform, menedzselt biztonságos hozzáférési pontok
  • Ügyfél testreszabhatóság
  • Hatákony üzleti és marketing elemzési lehetőségek

Talán így jobban érthető, a 4iG miért a WatchGuard mellett döntött stratégiai középvállalati biztonsági gyártó és szolgáltató partnereként!

Folyamatosan fejlődő portfoliójukról híreinkben és IT biztonsági iparági elemzéseinkben beszámolunk.